AKTUELNO

Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, nakon prezentacije sva tri formata u hotelu 'Interkontinental' tročlani žiri odlučio da rijalitiju 'Zadruga', tačnije kompaniji "Pink Media Group" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Tokom superfinalne noći najgledanijeg rijalitija "Zadruga", vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink, Željko Mitrović saopštio je da je ovaj projkat, u konkurenciji od 22 televizijska formata, ušao u samo finale prestižnog takmičarskog festivala NATPE, zajedno sa formatima "In the Dark" i "Twins" iz Litvanije i Rusije.

Sa ponosom možemo da saopštimo da je danas u 16 časova u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, nakon prezentacije sva tri formata u hotelu "Interkontinental" tročlani žiri odlučio da rijalitiju "Zadruga", tačnije kompaniji "Pink Media Group" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Foto: Promo

U jakoj konkurenciji od 22 evropska televizijska formata, rijaliti program "Zadruga" ušao je u finale sa litvanskim i ruskim programima "In the Dark" i "Twins", a danas je objavljeno da je autorski projekat Željka Mitrovića pobednik u kategoriji najbolje produkcije i vicešampion na ovom prestižnom festivalu u kategoriji najinovativnijeg formata za 2018. godinu.

Stručni žiri koji čine Manuela Caputi iz Berluskonijevog Media-seta, Marieta Temesvari iz Sony Pictures Television-a i Katarina Vyshnevska iz Film UA, odlučio je da "Zadruga" u ovako jakoj konkurenciji osvoji prvu nagradu za najbolju produkciju i drugu nagradu za najinovativniji evropski televizijski program.

Foto: RTV Pink

Rijaliti program "Zadruga" će se nakon ovog uspeha u Evropi, predstaviti i na festivalu NATPE u Majamiju.

Foto: Promo

Kada je dobio službeno obaveštenje da je format "Zadruga" nominivan i da je ušao u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestiznom američkom festivalu NATPE, Željko Mitrović je izrazio veliku sigurnost i ubeđenje da će se njegov autorski projekat "Zadruga" naći sigurno na jednom od prva tri mesta na ovom prestižnom festivalu. Žiri je prepoznao kvalitet i inovativnost, zbog čega je i odlučio da upravo "Zadruga" osvoji prvo mesto za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji televizijski format na festivalu NATPE.

Foto: Pink.rs

Interesovanje za "Zadrugu" kao format iskazale su i veliki kompanije iz okolnih zemalja, što je još jedan dokaz da je ovaj projekat privukao pažnju celog regiona.

Foto: RTV Pink

#Televizija Pink

'