AKTUELNO

Danas u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, tročlani žiri odlučio je da rijalitiju ''Zadruga'', tačnije kompaniji "Pink Media Group" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Koliki je uspeh najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadruga'' postigao kako kod nas, tako i izvan granica naše zemlje govori i činjenica da je ovaj autorski projekat Željka Mitrovića u konkurenciji od 22 televizijska formata, ušao u samo finale prestižnog takmičarskog festivala NATPE, zajedno sa formatima "In the Dark" i "Twins" iz Litvanije i Rusije. Danas u 16 časova u Budimpešti, gde se održava festival NATPE, nakon prezentacije sva tri formata u hotelu ''Interkontinental'' tročlani žiri odlučio da rijalitiju ''Zadruga'', tačnije kompaniji "Pink Media Group" dodeli prvu nagradu za najbolju produkciju i drugo mesto za najinovativniji format na svetu.

Foto: Promo/Luka Šarac/Hello

Foto: Promo

U jakoj konkurenciji od 22 evropska televizijska formata, rijaliti program "Zadruga" ušao je u finale sa litvanskim i ruskim programima "In the Dark" i "Twins", a danas je objavljeno da je autorski projekat Željka Mitrovića pobednik u kategoriji najbolje produkcije i vicešampion na ovom prestižnom festivalu u kategoriji najinovativnijeg formata za 2018. godinu.

Autorkski projekat Željka Mitrovića specifičan je i drugačiji od svih ostalih! Naime, rijaliti koji je pokorio svetsku televizijsku scenu trajao je čak 287 dana za vreme kojih je emitovano 6.888 sati programa. Na "Zadruzi" je radio tim od preko 450 ljudi. Na luksuznom imanju nadomak Beograda živelo je 68 zadrugara.

Foto: Pink.rs

Foto: RTV Pink

Veliki šef je svojim stanarima uputio 1.300 pisama, a oni su odigrali više od 480 igara. Gledaoci su sve to slušali jer je u programu iskorišćeno 62.850 baterija. Za vreme devetomesečnog trajanja rijalitija, podeljeno je preko 3.100.000 budžeta, popijeno 2.5 tone piva i održano 250 emisija.

Interesovanje za "Zadrugu" kao format iskazale su i veliki kompanije iz okolnih zemalja, što je još jedan dokaz da je ovaj projekat privukao pažnju celog regiona.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'