AKTUELNO

Bacila je oko na njega čim ga je ugledala!

Mlada perspektivna pevačica Teodora Džehverović veliku pažnju domaće javnosti privukla je tokom boravka u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima ''Zadruga''. Kako svojim glasom i stasom, talentom, ali i iskrenom emocijom uspela je da osvoji srca gledalaca i i iz Bele kuće izađe kao trećeplasirana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

PROČITAJTE JOŠ: Teodora OTKRILA šta bi uradila da je njen BIVŠI DEČKO UŠAO u Zadrugu, pa se osvrnula na Lunu, Kiju i Slobu!

Ljubav koja se rodila pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' oduševila je mnoge, a Teodora je sa Anđelom Rankovićem vezu nastavila i po izlasku iz Bele kuće.

Foto: Printscreen Youtube

Kako saznajemo, bivša zadrugarka je još pre ulaska u rijaliti bacila oko na Anđela, a dokaz za to svakako jeste i to što je fotografije mladog pevača pretraživala na internetu samo nekoliko dana pre njihovog prvog susreta u karantinu.

- Čim je objavljen spisak učesnika prve sezone '''Zadruge'', Teodori je za oko zapao Anđelo. Videla je njegovu sliku i njegovo ime i odmah joj se dopao. Ma to je ljubav na prvi pogled! Dopao joj se njegov izgled i mislim da je osećala da između njih može da se rodi ljubav u rijalitiju. Baš je odlepila za njim, to znaju njene najbliže drugarice - otkrio je za Pink.rs izvor blizak Teodori.

Foto: Printscreen

Autor: M. Đ. ; M. K.

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'