AKTUELNO

On je bio uz mene kao prijatelj, a manje-više kao emotivni partner - priznala je Kija u emisji ''Amidži šou''.

Kristina Kockar se po saznanju da ju je njen suprug Slobodan Radanović u rijalitiju "Zadruga" prevario sa Lunom Đogani, vratila svom bivšem dečku Andriji Lazoviću.

On ju je sve vreme podržavao, što je pokazivao svojim objavama na društvenim mrežama. Međutim, Kija je tokom boravka u Beloj kući priznala da još uvek voli svog supruga, a tada se oglasio i Lazović i poželeo im sreću u daljem braku.

Foto: TV Pink

Ognjen Amidžić ju je upitao šta se dešava sa njim i da li su se čuli po izlasku iz rijalitija, a evo šta je ona rekla:

Pa ništa, ja sam promenila broj, ne znam da li mi se javio, ali njegovi prijatelji su mi poslali poruku, nadam se da sam im uzvratila, ako nisam izvinite - poručila je Kija Andrijinim prijateljima.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je insistirao da sazna da li postoji mogućnost obnove njihove veze pri čemu je ona otkrila da je donele njena romansa sa Andrijom bila rezultat revolta onoga što joj je njen suprug uradio.

Pa ne, nas dvoje ćemo sigurno ostati prijatelji. Počeli smo u lošem trenutku, to je bila loša podloga za nešto više. U principu da, on je bio uz mene kao prijatelj, a manje-više kao emotivni partner. Imamo lošu podlogu, samim tim jer smo Slobodan i ja još uvek u braku i znam da tu nema budućnosti, ne treba sreća da se gradi na tome - rekla je Kristina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAPRATILI SE, PA OTPRATILI! Sloba na INSTAGRAMU pratio istovremeno Kiju i Lunu, a onda su ga obe izbrisale, EVO I ZBOG ČEGA! (FOTO)

D. B.

#Andrija Lazović

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'