AKTUELNO

Sve može da kaže, ali ovo ne!

U emisiji "Zadruga, narod pita" gledaoci su pitali Slobodana Radanovića kako je mogao da suprugu Kristinu Kiju Kockar prevari i zameni sa Lunom Đogani, sa kojom je mesecima bio u vezi pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Foto: RTV Pink

Ne slažem se sa nekim stvarima i hteo bih da ga pitam, kako je mogao sebi da dozvoli da bude sa jednom devojkom koja ima dvadesetak godina, tako da se ponaša, da skače na njega, da bude histerična, štrokava je toliko da miriše svoje helanke koje treba da obuče - govorio je gledalac.

Foto: TvPink Printscreen

Za Lunu mogu sve da kažem, ali da je prljava, to je budalaština. Kada ste u Zadruzi i kada perete veš na ruke, morate pomirisati. To su svi radili, ne samo Luna, to je samo Luni primećeno. Ja sam to radio, kao i svi drugi. Sada su već počeli da zameraju stvari koje su banalnosti. Kažu da je Kristina lepša od Lune, svako gaji svoje simpatije i mišljenje. Nije sve u lepoti, ako ti neko prija, na stranu i lepota i sve. Možda ti više prija i kao osoba i kao sve - pričao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, gostujući u emisiji "Zadruga, narod pita" rekao i kako je ispao slabić prema Kristini Kockar i da ona nije zaslužila ono što joj je on priredio u rijaliti programu koji je pomerio sve granice.

PROČITAJTE: OGROMAN USPEH ZA TV PINK: ZADRUGA u samom FINALU NATPE FESTIVALA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Sloba Radanović

'