AKTUELNO

Pevačica je prošla kroz pakao na putu do Sofije.

Pevačica i učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' Tamara Đurić preživela je pravu dramu kada se u petak uveče zaputila na dogovoreni nastup u Bugarskoj.

Naime, vlasnik jedne diskoteke u Sofiji u kojoj je Đurićeva trebalo da održi nastup u subotu uveče poslao je privatni avion po nju, međutim stvari su krenule po zlu, a pevačica je za dlaku izbegla smrt.

Foto: Instagram

Tamara je privatnim avionom poletela u petak uveče iz Beograda do Sofije gde je imala dogovoreni nastup. U jednom trenutku, pred samu Sofiju, avion je počeo da podrhtava i osetile su se jake turbulencije. Tamara se u tim trenucima pozdravljala sa životom jer je preživela jezivu scenu u avionu. Tada je bila sama i izbezumila se jer nije znala kako će se sve završiti. Na svu sreću, uspeli su da nađu mesto za prinudno sletanje i sve se završilo dobro. Međutim, ona je tek pre nekoliko sati saznala da je ustanovljen ozbiljan kvar na motoru aviona i da ih je samo nekoliko minuta delilo od fatalnog ishoda, što ju je još više potreslo. Tamara je na kraju ipak bezbedno stigla u Sofiju i održala nastup. Posada aviona reagovala je u skladu s protokolom i kao pravi profesionalci su spustili avion - kaže izvor blizak Đurićevoj za Pink.rs i dodaje:

- Vlasnik poznate diskoteke u Sofiji je poslao taj privatni avion po Tamaru. Kada je čuo šta se desilo bilo mu je veoma neprijatno, pa je u znak izvinjenja Tamari poklonio skupocenu ogrlicu i minđuše. On je bio veoma iznenađen njenim ponašanjem i profesionalizmom, budući da je nakon pretrpljenog šoka ispunila obećanje i napunila klub - završava izvor.

Kako bismo proverili Tamarino trenutno stanje, kontaktirali smo je, a ona nam je potvrdila ovu priču.

Gledala sam smrti u oči. Bukvalno sam u trenutku pomislila: ''Gotovo je sa mnom''. Najgore je što sam putovala privatnim letom, pa sam u tim trenucima dok sam mislila da će se avion srušiti, sedela sama. Tek pre nekoliko sati sam saznala šta je zapravo moglo da se dogodi da pilot nije reagovao na vreme. Hvala Bogu, sve se dobro završilo - rekla je Tamara za naš portal.

Autor: M. K.

#Avion

#Farma

#Nesreća

#Tamara Đurić

#pevačica

'