AKTUELNO

Dugoočekivana epizoda popularne domaće TV serije na programu je Televizije Pink večeras u 21 čas.

Vikend-serija "Šifra Despot", koja je na TV Pink počela da se emituje sredinom februara, postigla je odlične rezultate, a glavni junak Despot Despotović osvojio je simpatije publike. Večeras od 21 čas, publiku očekuje 26. i ujedno poslednja epizoda prve sezone vikend-serije "Šifre Despot", koja nosi naziv "Aro Hepi i kurvari".

Foto: TV Pink

U epizodnim ulogama ove nedelje videćete Jakova Jevtovića kao Bogdana, Ivana Đorđevića kao tužioca Trifunovića, Branka Vidakovića kao Žiku Aroa, Radoša Bajića kao Jova Agbabu i Olgu Odanović kao strinu Agbabicu.

Na kućnu adresu Despotovića stize plavi koverat – poziv Despotu Despotoviću da se javi u tužilaštvo. Života odlučuje da ode ko tužioca (Ivan Đorđević) umesto Despota, ne govoreći nikome ništa.

Foto: TV Pink

Istog jutra Despot stupa u kontakt sa baka Savkinim sinom Bogdanom iz Kanade. Pošto je nasmotreni Života upao usred video-poziva i uneo pometnju, razgovor se završio neslavno - iako nije trebalo, Bogdan je shvatio da njegova majka ima zdravstveni problem.

Milena moli Despota da učini uslugu njenoj koleginici i pomogne njenom mužu oko problema sa kompjuterom. Odlaze kod gospodina Žike (Branko Vidaković), koji je vlasnik prodavnice kućnih ljubimaca.

Foto: TV Pink

I dok Despot pokušava da reši problem, kroz razgovor sa Žikom shvata da se radi o "mutnom" tipu- izgleda da se on ne bavi samo papagajima i hranom za pse.

U blizini, u lokalnom kafiću, Jovo Agbaba i Slađa cvećarka se nalaze na kafi. Jovo i ne sluti da mu je strina Agbabica za petama.

Foto: TV Pink

Da li će im Agbabica pomrsiti konce i hoće li Jovo Agbaba izvući živu glavu, zašto je uopšte Despot dobio plavi koverat, da li to baka Savka odlazi iz komšiluka i zašto Milena jede više nego obično i oseća se čudno, saznaćete u finalu prve sezone vikend-serije "Šifra Despot" večeras u 21 čas, a koje situacije i komplikacije čekaju našeg Despota u poslu i životu - ostaje da vidimo od septembra, u drugoj sezoni vikend-serije "Šifra Despot".

Pink.rs

#Šifra Despot

'