AKTUELNO

Njegova nova objava iznenadila je desetine hiljada pratilaca na društvenim mrežama!

Jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih mladih pevača na ovim prostorima Sloba Radanović u sredu uveče završio je devet meseci dugo učešće u rijalitiju "Zadruga", a juče je do ranih jutarnjih sati uživao i pevao na poslednjoj, spektakularnoj žurki u velelepnom gradu nadomak Beograda. Iako su svi očekivali da će dane po napuštanju "Zadruge" iskoristiti da odmori i provede se sa svojim najmilijima, mladi pevač je, ipak, spakovao kofere i danas popodne napustio Srbiju.

Foto: Pink.rs

Slobi je Televizija Pink, osim novog hita "Nepristojna ponuda" koji je dobio na poklon, ugovorila saradnju sa Goranom Lečićem Lekom, jednim od najpoznatijih estradnih menadžera, koji je zakazao prvi veliki nastup Pinkove zvezde nakon završetka "Zadruge", zbog čega je Radanović otputovao u Nemačku.

Foto: Instagram

Sloba je svoje pratioce na Instagramu pozdravio sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", otakle se uputio u Ofenbah, gde će se večeras družiti sa mnogobrojnim fanovima koji s nestrpljenjem iščekuju njegov nastup za kojim vlada ogromno interesovanje.

Foto: Promo

Radanović će dan kasnije otputovati u Švajcarsku, gde će održati još jedan od desetine unapred zakazanih nastupa, zahvaljujući kojima će publika širom regiona, ali i dijaspore, imati priliku da ga sluša uživo.

Foto: Promo

Sloba je, inače, u finalu "Zadruge" milionskom auditorijumu predstavio svoju novu pesmu "Nepristojna ponuda", koju možete poslušati u nastavku:

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'