AKTUELNO

Ne propustite ovonedeljno izdanje emisije "Premijera-Vikend specijal".

Ova nedelja je slavljenička nedelja, zato budite u 14 časova uz TV Pink i najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Rijaliti "Zadruga" koji je oborio rekorde gledanosti imao je spektakularnu završnicu 20. juna, a šta se događalo iza kulisa finalne noći, kao i žurke priređene dan kasnije za zadrugare i njihovu porodicu i prijatelje, gledaćete u ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima.

Foto: Pink.rs

Tijana Prica i Ognjen Nestorović ugostiće u studiju pobednicu prve sezone "Zadruge", Kristinu Kiju Kockar. Pitanja je mnogo, sa odgovore na njih zna samo Kija, te će u ekskluzivnom gostovanju u "Premijera-Vikend specijalu" otkriti sve ono što zanima ceo region.

Foto: E-stock

Pored nje, u studio stižu Milica Pavlović i Aca Lukas, koji će ispričati sve o medijskim nagađanjima o njihovom odnosu, ali i proslaviti uspeh duetske pesme "Kidaš me", koja je već postala hit.

Foto: E-Stock/Rajko

Videćete i detaljan izveštaj sa svadbe Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, koja je sasvim sigurno obeležila ovu godinu. Aleksandra je konačno izgovorila sudbonosno "da", a kako je protekla svadba, koji poznati su se našli na listi zvanica i kako su novopečeni mladenci izgledali, saznaćete u "Premijera-Vikend specijalu".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Trenutno najpopularniji reperi u regionu, Buba Koreli i Jala Brat održaće u subotu koncert u srcu Beograda, na stadionu Tašmajdan, koji je rasprodat, a snimke atmosfere sa koncerta gledaćete prvi u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima!

Foto: Promo

U slavljeničkom raspoloženju privodimo kraju ovu uzbuljivu nedelju, zato budite uz "Premijera-Vikend specijal" u nedelju 24. juna uživo od 14 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Aca Lukas

#Aleksandra Prijović

#Buba Koreli

#Filip Živojinović

#Jala Brat

#Kristina Kockar

#Milica Pavlović

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'