AKTUELNO

Nema sumnje da će se svi osećati fantastično.

Jedan od najpopularnijih parova Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izgovorili su sudbonosno ,,Da" jedno drugom u hramu svetog Vasilija Ostoškog.

Foto: Pink.rs

Nakon crkvenog venčanja brojne poznate ličnosti prisustvovale su svim običajima koji su bili predviđeni za njihov najlepši i najsrećniji dan u životu.

Osim njihovog izgleda, nestvarne su bile i  dekoracije koje su krasile exkluzivni restoran u kojem će mladence dočekati preko 1.000 zvanica.

Foto: Pink.rs

Kako prenose pojedini mediji, za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji će biti u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu.

Foto: Pink.rs

Ali, iznenađenjima još uvek nije kraj. Sve će biti gala, pa i skupoceno cveće koje su mladenci poručili iz Holandije, a angažovali su i dekoratera.

Foto: Pink.rs

Očigledno je da su se Aleksandra i Filip pobrinuli oko najsitnijih detalja za njihovo svadbeno venčanje, a na fotografijama se može videti kako izgleda prava idila.

N. Vujičić; K.Ristić

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

'