AKTUELNO

Samo da ne budu svađe ozbiljnije, ja to ne želim, dosta mi je toga - pričala je za portal Pink.rs Teodora Džehverović.

Teodora Džehverović je tokom svog boravka u Zadruzi ostvarila veliki uspeh, a to pokazuje i njen plasman koji je krunisan trećim mestom.

Pevačica je i te kako pokazala svoj talenat, ali je bila prepoznatljiva i po svojoj ljubavnoj romansi koju je na samom početku rijalitija ostvarila sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ceo region imao je priliku da isprati sva dešavanja u Beloj kući, a posebnu pažnju privukla je njegova porodica koja se protivila njihovoj vezi od samog starta. Međutim, oni se ni u superfinalnoj noći nisu pojavili u studiju kako bi mu pružili podršku, a za nju je to bila olakšavajuća okolnost.

Iskreno, bojim se, ali čula sam da nisu tu i bolje. Sav taj stres, trebala sam da im pružim ruku da su bili ovde. Bojim se, ne znam kakvo mišljenje imaju o meni, nadam se da su promenili, ako nisu, nas dvoje idemo dalje i to je to. Rekla sam pre neko veče njemu da se osećam kao ružno pače. Ne znam šta sam to uradila da imaju takvo mišljenje. Toliko sam se borila i dala mu podršku, ali mislim da nisam zaslužila da strepim posle devet meseci. I da ne znam da li će me prihvatiti - bila je iskrena Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Kamere su zabeležile sve trenutke u kojima se pokazalo koliko je njihova ljubav bila jaka i iskrena, ali nas je zanimalo šta će uraditi ako oni ne dobiju blagoslov od Anđelovih najbližih. Džehverovićka je samo za Pink.rs otvoreno istakla da ne može da utiče na njihovu odluku, ali da zna šta je to što nikada neće dozvoliti.

On njih zaista mnogo voli i vezan je za njih, ali mislim da će nam biti teško, sada je na njemu. Neka on proba, mi ne moramo da se viđamo kod njega, možemo da idemo na piće, na odmore. Ne moraju da daju blagoslov, samo da ne budu svađe ozbiljnije, ja to ne želim dosta mi je toga - otkrila je Džehverovićka.

Posle svega što smo imali prilike da vidimo, činjenica je da će Ranković biti na opasnom zadatku, ali i u velikom iskušenju, jer će mlada pevačica ipak biti ta koja će preseći ukoliko oni zaista ne budu želeli da ona bude deo njih.

Foto: Pink.rs

Ako bude morao da bira, prosto da ne zaslužuje da bude u takvoj situaciji, ali ako dođe do toga izabraću ja jer ne želim da dozvolim da bira između mene i svoje porodice - rekla je pevačica.

S.Kuvekalović/ K.Ristić

#Teodora Džehverović

'