AKTUELNO

Pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezda" je gostujući u emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković pričala otvoreno o ljubavi i braku.

U emisiji "Magazin in" voditeljka Sanja Marinković je sa svojim gostima pričala o ljubavi, vezama, muško- ženskim odnosima. Sanja je emisiju započela uz zvuke klavira koji je svirao Saša Matić, a dame su u studiju pored Saleta dočekali i pevač Ok Benda Goran Gluhaković i Leksington benda Bojan Vasković. Goran Gluhaković je priznao da je svojoj ženi prepisao sve vredno što je stekao.

Foto: YouTube screenshot

Evo ja ću reći nešto iskreno iz mog života, sve što sam zaradio, sve što vredi, ja sam na ženu prebacio. Sve što imam, to je od mojih devojaka. To sam prepisao mojim ćerkama i ženi - rekao je Goran Gluhaković, a Dragana Mirković je dodala:
Moj suprug je to isto učinio. Ja sam pitala "Pa zašto", a on je rekao "ja tako želim". Najiskrenije, sve je na moje ime.

Foto: YouTube screenshot

Podsećanja radi, Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić žive u luksuznoj vili u Beču, u kojoj ima mnoštvo detalja od Svarovski kristala, kao i bazen. Pored toga, oni poseduju i firmu za prodaju automobila, vozni park, kao i televiziju, a sada je izvesno da je sve to na Draganino ime. Ipak, Dragana Mirković je više puta isticala da novac nije merilo za sreću i da uživa u ljubavi sa svojim suprugom. Zanimljivo je da je Dragana u zakup na 100 godina uzela i dvorac Ebenfurt iz 1160. godine koji je pre restauracije izgledao ovako:

J. Vučić

#Dragana Mirković

#Goran Gluhaković

'