AKTUELNO

Pevačica Seka Aleksić oduševila je hiljade svojih fanova kada je objavila video-snimak svoje okićene kuće.

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao neko ko i te kako vodi računa o enterijeru svoje luksuzne vile u Staroj Pazovi, a posebno uoči praznika, kada njen dom dobija potpuno novi izgled.

Muzička zvezda je posebnu pažnju posvetila prazničnoj dekoraciji svog luksuznog zdanja koje sada, zbog predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, izgleda potpuno drugačije, a čini se da nikada nije bio lepši. Seka se potrudila da ova Nova godina i Božić, koje će njen sin Jakov po prvi put provesti sa mamom i tatom, njenom mezimcu dugo ostati u najlepšem sećanju, a nema sumnje da će dečak biti oduševljen maminom dekoracijom.

Nakon višesatnog ukrašavanja svog doma u koje je uložila mnogo kreativnosti i ljubavi, Seka je rešila da svojim mnogobrojnim pratiocima na društvenim mrežama pokaže rezultat svog rada - magičan izgled njene kuće oduševio je nekoliko hiljada njenih pratilaca na Instagramu koji su joj uputili brojne komplimente, a kako sada izgleda Sekin dom pogledajte u nastavku:

Muzička zvezda je odabrala pretežno snežno-bele i plave ukrase koji su njenom zdanju dali potpuno drugačiji izgled, a video-snimak sa adekvatnom muzičkom podlogom u duhu praznika raznežio je hiljade njenih pratilaca.

Autor: D. Tanasijević

#Kuća

#Nova godina

#Seka Aleksić

#Stara Pazova

#pevačica

'