AKTUELNO

Svim srcem je uz njega!

Pinkova zvezdica Katarina Radulović pesmom, višestrukim aplauzima i ovacijama zatvorila je svečanu akademiju povodom 75 godina bitke na Sutjesci.

Foto: TvPink Printscreen

Oko šest hiljada boraca i antifašista iz svih bivših jugoslovenskih republika, te predstavnici društvenog i političkog života Crne Gore i ostalih država regiona prisustvovali su veličanstvenom skupu u Dolini heroja, pored spomenika na Tjentištu i nisu krili oduševljenje ovom harizmatičnom i talentovanom djevojčicom.

Katarina je na svom instagram profilu napisala:

Divan dan iza mene, umorna ali punog srca. Hvala hordama ljudi koji su danas došli da odaju počast velikanima na 75. godišnjicu bitke na Sutjesci. Čast mi je bila biti deo ovog velikog događaja, kojem je Crna Gora prvi put domaćin. Hvala udruženju boraca i antifašista Crne Gore na pozivu. Hvala svima koji su sa mnom pevali u glas, a stigli su iz svih jugoslovenskih republika, hvala im na uzastopnom aplauzu i najdivnijim komplimentima. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo.

Podsetimo, Katarinu ste gledali u protekloj sezoni "Pinkovih zvezdica" kada je u prvoj polufinalnoj večeri izvela pesmu „Računajte na nas“, koja je i tada izazvala snažne emocije članova žirija koji su se sa nostalgijom prisećali minulih vremena i pravih vrednosti kojima su nas učili roditelji, učitelji, nastavnici. Ovaj i mnogi drugi zapaženi nastupi Katarinu su doveli do superfinala.

Na pitanje da li u ovoj sezoni ima svog favorita, odgovorila nam je da je sa pažnjom pratila, naročito poslednje emisije, da svima želi sreću, svi su sjajni, svako na svoj način, da naravno podržava svoje crnogorce, ali da Dražena izdvaja kao vanserijski talenat i svog druga iz iste škole pevanja „D-Moll“.

Foto: E-Stock/Rajko

Autor: Pink.rs

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

'