AKTUELNO

Oni će se naći u stručnom žiriju!

Poslednje pripreme pred ''Zadrugoviziju 4'' su u toku, a učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, ''Zadruge'', brižljivo su pristupili osmišljavanju svojih nastupa.

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGOVIZIJA 4 SE NE PROPUŠTA: Večeras vas na TV Pink očekuje nezapamćeni SPEKTAKL, oni su spremni da vas ostave bez daha!

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Pink.rs saznaje, zadrugare će i ovog puta ocenjivati stručni, ali i novinarski žiri. Članovi stručnog žirija koji će zadrugare posmatrati i ocenjivati iz crvenih stolica su: pevačice - Katarina Grujić, Sandra Afrika, bivša zadrugarka Tanja Jovićević, kompozitor, tekstopisac, aranžer, producent i izvođač zabavne muzike Marko Kon i modni kreator Saša Vidić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pred gledaocima TV Pink je pravi spektakl! Sve je spremno za večerašnju ''Zadrugoviziju 4''. Zadrugare će večeras ocenjivati kako stručni, tako i novinarski žiri, a ovog puta će ce u crvenim stolicama naći eminentna imena domaće estradne scene. Karina Grujić, Sandra Afrika, Tanja Jovićević, Marko Kon i Saša Vidić zauzeće svoje pozicije u crvenim stolicama večeras - otkriva za Pink.rs izvor blizak produkciji.

Foto: Pink.rs

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Miloš Rafailović

Foto: Privatna arhiva

Večeras od 22 časa budite uz TV Pink i ne propustite neviđeni spektakl na velikoj sceni ''Zadrugovizija 4''!

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

#Žiri

'