AKTUELNO

Njegovi odgovori sigurno će vam popraviti dan.

Instagrameri, blogeri, jutjuberi - sve su to relativno nova zanimanja u Srbiji, ali u svetu ljudi već dugo zarađuju velike svote novca na društvenim mrežama. Međutim, nije sve u parama. Ima i onih koji objavljuju stvari koje privlače veliku publike, a to rade sa uživanjem. Jedan od njih je i Riky Ryos, kog sigurno znate sa Instagrama i Tvitera. Njegove objave nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a smeh vam je zagarantovan. Zato je on prva osoba sa kojom smo rešili da uradimo nešto potpuno drugačije na portalu Pink.rs.

Naime, Rikiju (pravo ime poznato redakciji) smo postavili deset zanimljivih pitanja, a njegovi odgovori su nas doveli do suza. U nastavku pogledajte zašto:

Foto: Privatna arhiva

Koji je tvoj najveći blam?

- Imao sam mnogo blamova, te komotno za sebe mogu reći da sam jedna hiperblamična osoba (smeh). Ali evo jednog - bili smo kod kolege na rođendanu, klasična kućna sedeljka. Kretali smo se slobodno po celoj kući, a on nam je rekao da su njegovi roditelji u komšiluku. Ili sam ga ja barem tako razumeo. U jednom trenutku, on je otišao do toaleta i posle nekoliko minuta ja sam krenuo ka kuhinji i čuo ga. Samo sam ovlaš dobacio "Što jedeš go*na unutra, a kuća puna hrane" i nastavio dalje. U povratku sam čuo da pušta vodu, stao pored vrata i dobacivao gluposti tipa da se dobro obriše da se ne bi ojeo kao Zoran iz filma "Tito i ja", da je unutra sigurno kao u Černobilu... U tom trenutku su se otvorila vrata i izašla je njegova majka. Žena je izašla sa osmehom na licu i rekla mi da nikad nije volela komunističke filmove. I dan danas me je blam zbog toga.

Da je sutra smak sveta, šta bi uradio?

- Svašta mi pada na pamet... Od toga da provedem dan kao stari Rimljani u hrani, piću i seksualnim bahanalijama pa sve do toga da nekako kontaktiram Tamaru Raonić i zahvaljujem joj se na bezbrižnom detinjstvu do sudnjeg časa.

Ispričaj anegdotu u kojoj su upletene neka poznata ličnost i ti.

- Bilo ih je više (smeh). Ali jednu ću pamtiti do kraja života. Išao sam sa drugom Milošem da kupujemo neke stvari za svadbu. Ja sam to završio brzo, a on je išao iz radnje u radnju. Ja sam išao za njim, pričao da mu sve stoji odlično, donosio mu stvari, a u isto vreme visio na Instagramu, kuckao poruke. u jednom trenutku sam stao pored kabine u kojoj je bio on i video ga okrenutog leđima, pošto zavesa nije bila skroz navučena. Počeo sam da ga zafrkavam da ne bi bilo loše i gaće da kupi kad smo već tu, da nema ništa od njega ako je prazan napred kao što je pozadi (smeh)... Da naglasim, sve vreme dok sam mu to pričao sam gledao u telefon. Na kraju sam ga pitao "Da li ti znaš da svaka treća osoba ima seks u kabini?" i kada sam to rekao, shvatio sam da Miloš nije unutra. "Bio sam uskraćen za tu informaciju" bio je odgovor koji sam dobio od glumca Dušana Rankovića (smeh). Izvinjavao sam se dečku pola sata i dobro smo se ismejali. Posle sam ga našao i na Instagramu i nastavio da se izvinjavam (smeh).

Koncert Frajli ili Bajage?

- Uh, još jedno teško pitanje. Nisam siguran da li bih više voleo da se navučem na prokletsvo Bajaginog vozića ili da me obuzme demon jedinstvene harizme Frajli. Obe stvari su ozbiljni kandidati za kvalitetan dokumentarac, ali bih ih pre toga zaštitio UNESCOm, kao srpski "X FILES".

Foto: Privatna arhiva

Da li bi ušao u Zadrugu i sa kim bi se tamo družio?

Da, naravno da bih ušao. Odgovor je krajnje jednostavan - Miljana Kulić. Mislim da bismo ona i ja razvalili na "Zadrugoviziji". Ali jedino bih Bebici dozvolio da nas komentariše, jer je ona ipak dala Miljani 200 maraka kada se rodila, zato što je bila sa njenim kumom Miškom iz Crne Gore.

Koju supermoć bi voleo da poseduješ?

- Bez razmišljanja bi to bila moć da ulazim u tela poznatih i živim na dan njihove živote. Mogao bi da živim u svim sferama života. Danas mi se biva nebitan a poznat - okej ujutru ću biti Sofija Rajović, uvece Jellena sa dva L. Sutra mi se se bleji u ženskom zatvoru da vidim kako to izgleda - biću Katarina Rebrača. Prekosutra ću biti Kebin sin, ako me razumete... (smeh)

Da si ti Sima, da li bi otišao kod Smiljke ili Nece?

-  Prvo, Sima je lice bez identiteta. Složićete se, jer dobro znate da je prvo oslovljen imenom "Kum", pa zatim "Sima", posle toga "Živko" i na kraju "Reks". Ali ako se vratimo na pitanje, velika je dilema šta bih uradio. Ako gledamo logički, ipak me je Smiljka nosila GSP-om, to se ne zaboravlja. Ali ako ćemo realno, kod Nece je bolja ekipa, a tu je i Džesi, kuca moje rase u vlasništvu Necine drugarice Vesne Popac.

Sa kim bi se menjao na jedan dan?

- Sa Jorgovankom Tabaković (ovde ide onaj emodži kom ispadaju dolari iz očiju).

Šta je najluđa stvar koju si uradio u javnosti?

- U opkladi sam hteo da napravim jedan krug na nudističkoj plaži na Adi Ciganliji. Krenuo sam možda 50 metara i neka gospođa me je upitala koliko ima sati. Malo je reći da sam se uplašio i pobegao nazad (smeh).

Da li postoji razlog zbog kog bi se ošišao na ćelavo?

- Naravno, ako bi me Ceca pozvala da statiram u njenom spotu, a to postavi kao uslov.

Foto: Privatna arhiva

Sigurni smo da ste se dobro nasmejali Rikijevim odgovorima, a u komentarima nam pišite koju poznatu ličnost biste voleli da odgovara na ovakva i mnogo drugačija, zanimljiva pitanja.

Autor: N. Vujčić/V. Tanacković

#Instagram

#Leksikon

#Riky Ryos

'