AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrio sve!

Tokom devet meseci, koliko traje najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, Zadruga, kroz nju je prošlo mnogo pevača i pevačica koji su dovodili atmosferu do usijanja. Jedan od njih posetio ih je nekoliko puta, a svaki put su mu se zadrugari jako obradovali. Zato je portal Pink.rs stupio u kontakt sa Mišom Lagunom kako bismo videli koliko je sve drugačije spolja u odnosu na ono što se dešava unutar Zadruge.

Foto: Pink.rs

Iskreno, nisam pratio toliko ranije, počeo sam da pratim kada su krenule moje svirke u Zadruzi. Drago mi je što sam, donekle, postao stalni gost tamo. Neki pljuju, neki hvale, ali meni je drago da se njima sviđa moja muzika. Drugačije je sve unutra, mnogo me iznenađuje kad sam tamo, to ide super, a onda kad izađem, mene zovu, šalju poruke, dođem kući, pustim TV i vidim koliko se svađaju, pa se zapitam da li sam ja zapravo bio tamo (smeh) - kaže Miša na početku razgovora.

Naravno, nismo mogli da zaobiđemo ni ljubavni trougao Kija - Sloba - Luna, a evo šta Miša kaže o njima:

Mene su nekako uvukli u to, stiže mi 300 poruka dnevno što se njih tiče. Kad je bila pena parti, ja sam prišao Slobi i pitao ko je aktuelan, Kija ili Luna, a on mi je rekao da je u svađi sa obe. Mene su napadali ljudi napolju da prenosim informacije, a mi smo samo pričali o poslu i to što sam ga pitao, ništa više. Nego dobro, to je tako - kaže Miša i dodaje da misli da će Sloba biti pobednik:
Nemam favorita, ali mislim da bi Sloba mogao da pobedi. Ne znam ga, ali koliko sam uspeo da ispratim, on je iskren čovek kome se desilo nešto što može da se desi svakom. Oni su svi tu, super je, ali ostali su neutralni, Luna, Sloba i Kija su ipak tu najjači - siguran je on.

Foto: Pink.rs

Na kraju, nismo mogli da ne prokomentarišemo ono o čemu su svi zadrugari pričali, a to je da se Ana Korać nabacivala Miši na žurki:

Nije, Anči je super. Nije mi se nabacivala, nisam ja to osetio, bilo je to neko zezanje na bazenu, prskanje, kupanje. Ana je zgodna devojka, sve to stoji, ali nije mi se nabacivala - zaključio je Miša kroz osmeh.

Foto: Pink.rs

Autor: N. Vujčić

#Miša Laguna

#Rijaliti Zadruga

'