AKTUELNO

Porodica tragično nastradalog pevača još ne može da se pomiri sa gorkom sudbinom.

Pevač Darko Radovanović poginuo je 11. juna 2011. godine. Sa njim je tada, pre sedam godina, nastadao i njegov menadžer Aleksandar Milošević. Stravična nesreća dogodila se na Ostružničkom mostu, dok su putovali na nastup. Za života, izgradio je jedno od najuspešnijih muzičkih imena i na veliku žalost nije jedini koji je završio tragičnom smrću na vrhuncu slave.

Darko je za sobom ostavio suprugu Maju, koja mu je bila ogromna podrška, i ćerkicu Laru koja danas ima 12 godina. Majina i Darkova ljubavna priča počela je tako što je on morao da se pomuči oko lepotice koja mu je na prvi pogled ukrala srce na nastupu u Sremskoj Mitrovici. Tek nakon pola godine Maja je poklekla.

Par je zajednički život gradio upravo u tom gradu, a kruna njihove ljubavi svakako je bila Lara. Za ćerku, Darko je tvrdio da je nasledila njegov osmeh i temperament, ali maminu lepotu.

- Lara je divno dete. Ona je Darkova kopija, njegov unikatan primerak. Kada je raspust, dolazi kod nas, jer živi sa mamom u Sremskoj Mitrovici. Odlična je učenica i trenira ritmičku gimnastiku. Ponosimo se i snajom Majom. Normalno bi bilo da se uda i nastavi dalje, ali ona je život svoj dala Lari - rekla je jednom prilikom Darkova majka Stana.

Ni pevačev otac ne može da se pomiri sa gorkom sudbinom.

- Tuga ne prestaje... Mislio sam da će vreme sve malo ublažiti, ali supruga i ja ustajemo i ležemo sa bolom. Nikako da se pomirimo s tim da je to moralo njemu da se desi. Nisam subjektivan, ali Darko je bio čovek za svaku pohvalu - rekao je u jednom intervjuu Vidoje Radovanović.

Nakon tragičnog događaja, Maja i Lara nastavile su život kod Majinih roditelja. Svakako, Maja napominje, da je Darko i te kako prisutan u njihovim životima, kroz pesme i sećanja.

Autor: Pink.rs

#Darko Radovanović

#pevač

#supruga

'