AKTUELNO

Voditeljka je otkrila kako je ona prošla kroz ovaj težak period.

Sanja Marinković ugostila je ove subote u svojoj emisiji "Magazin In" poznate dame sa kojima je pričala o mnogo čemu, pa se dotakla i teorije da se mnoge promene i procvetaju posle razvoda.

- Ti si, Dušice, druga osoba - obratila se ona Dušici Jakovljević, voditeljki "Zadruge", koja iz braka koji se okončao pre nekoliko godina ima dvoje dece.

Foto: TV Pink Printscreen

- To je zato što sam ja sad u jednoj lepoj ljubavnoj priči - odmah je priznala Dušica, a onda se prisetila kako je prošla kroz period razvoda:

- Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam zahvaljujem celom svom okruženju i Bogu mene što su sklepali ovaku moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, ona je otrkila šta je naučila o braku i vezama uopšte posle svega što joj se desilo.

PROČITAJTE JOŠ: SA NJIM JE GODINAMA, A ON S EI DALJE VIĐA SA BIVŠOM ŽENOM: Suzana Mančić otkrila kako ona gleda na Simeonovu bliskost sa njom!

- Naučila sam da se u brakovima i vezama uvek nešto podrazumeva. A kad shvatiš da se ništa u životu ne podrazumeva, onda procvetaš - objasnila je Dušica.

Autor: V. T.

#Dušica Jakovljević

#Magazin In

'