AKTUELNO

Iznenadićete se zbog njenog stava.

Suzana Mančić već godinama uživa u ljubavi sa markantnim Grkom Simeonom Ocomokosom, ali se još nije udala za njega, iako se o tome mnogo pisalo.

Sada je ona odlučila da otvori dušu i progovori o njegovoj bivšoj supruzi i trenutku kada je shvatila da je non-stop u kontaktu sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam vrlo otvorena osoba, nije mi bilo teško da se naviknem da se viđa sa bivšom ženom. Kada sam se razvodila od nekadašnjeg supruga, zamišljala sam da će naš budući život biti i dalje povezan preko dece, ali nije dovoljno da samo ja imam takvu ideju - povezala je Suzana priču o svom prethodnom braku sa Simeonovim, koji je okončao pre dve i po decenije.

Voditeljkin partner se sa bivšom izabranicom ponajviše čuje zbog dece, a Suzana ističe da sa njom neretko pije i kafu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dobro sam se uklopila u grčku porodicu, uspela sam da izgradim solidan odnos sa Simeonovim ćerkama i nemam problem da budem u društvu sa njegovom bivšom suprugom, koja je izuzetna osoba. Možemo da civilizovano popijemo kafu i porazgovaramo. To je i normalno, ako se ima u vidu da se on razveo pre 25 godina, a da sam ja ušla u njegov život sedam godina nakon kraha njihovog braka - objasnila je Mančićeva.

Pink.rs

#Simon Ocomokos

#Suzana Mančić

'