AKTUELNO

Ona troši besomučno, pa čak i na nokte!

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, živi i uživa ali i vredno radi pripremajući nove pesme za američko tržište. Ona je za potrebe snimanja spota u Americi za novu pesmu "Sorry" koja uskoro izlazi imala neobičan stajling ali ne odstupajući po svaku cenu od onoga što ona ne voli.

Besomučno je izdvojila veliku svotu novca za stajling u koji se ubrajaju i naočare "Gucci" od 1.000$ kao i nokti od pravih kristala takođe od 1.000$. Tvrdi da nije neka razlika da li su ovako ili onako napravljeni nokti ali svakako da bi u spotu došli do izražaja pobrinula se da stavi prave kristale. Naočare obožava i ne zna im se broj koliko ih ima u svom garderoberu tako da tvrdi da svake nove koje izađu obično i budu njene.

Uskoro izlazi dugonajavljivani američki projekat, album, snimila sam dva nova spota u Americi i time zadala mnogima zadatak jer kako su spotovi visokobudžetni i neobični samim tim odaju utisak da je sve na nivou i da iza mene stoji stotinu saradnika što je i istina. Rijaliti koji se uveliko snima, to će tek uroditi plodom te će biti pravo otkrovljenje jer sam dobila puno komplimenata da sam spontana, opuštena i neverovatno harizmaticna osoba. Što se tiče naočara i noktiju to jednostavno mora da prati mene, moje afinitete prema modi i ono što ja jesam zaista. A ja to jesam, jedna vredna osoba sa puno ambicije. Ko me ne poznaje imaće priliku da me upozna kroz nove pesme koje ostavljaju bez daha, spotovi u kojima sam i samu sebe prevazišla ali i rijaliti gde ćete moći svakodnevno da pijete kafu sa mnom. Verujem u sve, radujem se i istinski živim i uživam kao jedna internacionalna diva - kaže ova mlada pevačica.

Autor: Pink.rs

#Dijana Janković

#pevačica

'