AKTUELNO

Starleti se izgubio svaki trag.

Veliku prašinu u domaćim medijima podigao je nestanak starlete Soraje Vučelić. Naime, ona je poslednji put viđena u Budvi 3. juna, a otad joj se gubi svaki trag.

PROČITAJTE JOŠ: IZGUBIO JOJ SE SVAKI TRAG! Nakon što je prijavljen Sorajin NESTANAK, oglasila se POLICIJA!

Foto: Pink.rs

Crnogorska policija je, navodno, novinarima tamošnjeg portala CDM potvrdila da je Soraja 5. juna napustila Crnu Goru preko jednog od graničnih prelaza i otputovala u inostranstvo, a starleta se još uvek nije oglašavala na društvenim mrežama, na kojima je poslednji put bila aktivna 27. maja ove godine.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Na Sorajinom profilu na društvenoj mreži Instagram mogu se videti različiti komentari, a po svemu sudeći pojedini njeni pratioci strahuju od najgoreg - da starleta više nije među živima.

Foto: Printscreen Instagram

''Počivaj u miru'', ''Soraja je nestala?'', ''Kažu da previše toga zna.... Cura je vrh, želim joj sve najbolje i nadam se da se čuva'', ''Živa li si Saro?'' - samo su neki od komentara zabrinutih pratioca na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, nakon što je pre nekoliko dana Soraja Vučelić proglašena bezbednosno rizičnom osobom s obzirom na to da ima kontakte sa sumnjivim osobama, ona je, po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", deportovana u Crnu Goru, čija je državljanka. Od tada joj se, kako tvrdi njen prijatelj Ljuban Kovačević, koji se predstavlja kao njen PR, gubi svaki trag.

Autor: Pink.rs

#Soraja Vučelić

#starleta

'