AKTUELNO

Poslednji put je, prema informacijama koje kruže društvenim mrežama, viđena 3. juna u Budvi.

Nakon što je pre nekoliko dana Soraja Vučelić proglašena bezbednosno rizičnom osobom s obzirom na to da ima kontakte sa sumnjivim osobama, ona je, po sletanju na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", deportovana u Crnu Goru, čija je državljanka. Od tada joj se, kako tvrdi njen prijatelj Ljuban Kovačević, koji se predstavlja kao njen PR, gubi svaki trag.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Molim sve kolege novinare da se uzdrže od morbidnih poruka sa Vibera koji pripada Soraji Vučelić i da ne objavljuju informacije koje stižu sa njenog broja, jer nije poznat identitet osobe koja šalje takve poruke. Moram da napomenem da imam informaciju da je nestanak Soraje Vučelić prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na zvanični ishod istrage, ukoliko je informacija tačna - napisao je on i dodao da je Soraja, navodno, zadnji put locirana 3. juna u Budvi i zamolio da mu se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o njenom kretanju, a onda se oglasila policija.

Foto: Instagram

Crnogorska policija je, navodno, novinarima tamošnjeg portala CDM potvrdila da je Soraja 5. juna napustila Crnu Goru preko jednog od graničnih prelaza i otputovala u inostranstvo, a starleta se još uvek nije oglašavala na društvenim mrežama, na kojima je poslednji put bila aktivna 27. maja ove godine.

Pink.rs

#Soraja Vučelić

'