AKTUELNO

Dotakao se emotivnog statusa svog kolege iz "Pinkovih zvezda".

Popularni pevač Aca Živanović pojavio se na promociji albuma koleginice Jelene Kostov gde se družio sa kolegama, a vreme je izdvojio i za intervju za naš portal. Na samom početku razgovora priznao je da je daljina učinila to da stavi tačku na emotivnu vezu, a tokom objašnjavanja svog emotivnog statusa iskoristio je priliku, sasvim neočekivano, da se našali na račun kolege Slobe Radanovića, koji je suprugu Kristinu Kockar u "Zadruzi" prevario sa Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Emotivni status mi je najbolji (smeh)! Slobodan sam, to je najbolje, je l tako? Postoje razne varijante - ili si zauzet, ili si slobodan ili Slobodan, pa imaš ženu i ljubavnicu (smeh) - izjavio je Aca i prasnuo u smeh, a mi smo ga odmah pitali da li bi bio u vezi sa Lunom ili Kijom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ne bih bio u vezi sa Lunom. Jednostavno, bila je sa mojim drugom, a što se Kristine tiče - sa njom tek ne bih bio, iz istog razloga. Ja sam iz takvog kraja gde se neke stvari i dalje poštuju, nikada ne bih mogao da budem sa bivšom devojkom, a kamoli ženom svog druga - iskren je bio Živanović.

Foto: E-stock, Pink.rs

Zanimalo nas je i u kakvom je odnosu bio sa Slobom tokom učešća u "Pinkovim zvezdama", pa nam je Aca potpuno iskreno objasnio da, za vreme takmičenja, nije bio blizak ni sa njim, niti sa ostalim kolegama, već da su se svi zbližili znatno kasnije.

Foto: Pink.rs

- Ja se tokom takmičenja nisam ni sa kim družio, nisu me nešto prihvatili. Znam ja šta je bio problem - publika me je negde izdvojila, proglasila favoritom, uvek dođem s dobrim autom, dobro sam obučen, uvek nešto dobro, pa to valjda bode oči... Ali, nisam ja kriv zbog toga što sam radio i pre toga. Slušao sam razne glupe komentare o sebi, ali prestali su, hvala Bogu - rekao je pevač.

On je izazvao ogromnu pažnju javnosti kada je u okviru zadatka nakratko ušao u "Zadrugu" i bio vrlo prisan sa Anom Korać, koja nije odolela njegovom šarmu i lepoti. Međutim, kako tvrdi, u seksepilnu Ivanjičanku nije zaljubljen.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo mi je super u "Zadruzi" (smeh)! Video sam šta se sve pisalo, ali nisam zaljubljen u Anu Korać. Super je ona, devojka strava izgleda, simpatična je i to je to - objasnio je Aca.

D. Tanasijević

#Aca Živanović

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'