AKTUELNO

Nije znao šta da joj odgovori.

Zbog Zadrugovizije 4 i spektakla koji sledi nastala je velika pometnja, naročito oko izbora ko će sa kim nastupati na velikoj sceni.

Pravi haos nastao je onog trenutka kada je Slobodan Radanović imao ideju da ovoga puta nastupa sa svojom bivšom devojkom Lunom Đogani, što je većina zadrugara osudila.

U Beloj kući nastala je tenzija i svađa, pa je Luna odlučila da zbog komentara drugih prvo odustane od toga, a onda je u razgovoru sa Drvetom mudrosti promenila mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobu je to razbesnelo jer je Đoganijeva dozvolila da drugi utiču na njene odluke, a onda je i on promenio svoj tok priče.

Hajde da nastupamo, ti i ja - predomislila se Luna.
Ne želim da nastupam, razumeš? Dozvolila si da ti upropaste dan! Mene ne nervira kad oni pričaju, nego kad se vi primate! - vikao je Sloba.
Dobro, ja hoću da nastupamo, evo... - bila je odlučna Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti je Drvo reklo pa si se predomislila, a? Tebi je uvek potrebno da ti neko drugi kaže, a ne ja! - držao se Sloba svoje odluke.

Ovoga puta Radanović je bio taj koji je rešio da stavi tačku na ovu priču, pa je izrevoltiran komentarima njegove još uvek zakonite supruge Kristine Kockar odlučio da joj žestoko uzvrati.

Fora je da ako ja nastupam sam, sa kim ćeš ti? - pitao ju je Sloba.
Ni sa kim! Šta tebe briga za to, ja hoću sa tobom, molim te, molim te, molim te... - molila ga je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je razvalila wc šolju i ona će da mi priča, ona će da mi morališe! - rekao je Slobodan.

Takmičar je urlao dok je razgovarao sa Lunom, a šta je još rekao pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'