AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje emisije "Amidži šou".

Najbolja zabava i najaktuelniji gosti očekuju vas i večeras uživo od 23 časa na TV Pink u emisiji "Amidži šou".

U susret velikom superfinalu spektakularnog rijalitija "Zadruga", Ognjen Amidžić će ugostiti aktuelne učesnike o kojima Balkan bruji već devet meseci.

Foto: RTV Pink

Teodora Džehverović, koja je ostavila dečka i upustila se u vezu sa Anđelom Rankovićem, otkriće da li će se udati za manekena i da li joj je karijera i dalje na prvom mestu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Novinar i ekspert za šunjanje po nepristupačnim terenima, glavni i odgovorni urednik zadrugarskog radija "Amnezija", Milan Milošević, otkriće sve tajne koje učesnici "Zadruge" pokušavaju da sakriju od javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

U studiju će biti i zadrugarka koja svojom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim, lepo lice Ivanjice, Ana Korać. Ova atraktivna devojka ispričaće da li je sa njene strane bilo simpatija prema Teodorinom dečku Anđelu, u kakvim su odnosima sada njih dve, ali i kako ona gleda na svoje učešće u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga".

Foto: Printscreen Facebook

Kako će se Zadrugari snaći u malom paklu koji im je Ognjen pripremio, saznajte premijerno u ovonedeljnoj emisiji "Amidži šou".

Ognjena su u Sarajevu ugostila dva trenutno najpopularnija repera na Balkanu, Džala brat i Buba Koreli, a kako se ova trojka provela u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, saznaćete već večeras.

Foto: Youtube

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Amidži šou" večeras uživo od 23 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Ana Korać

#Buba Koreli

#Jala Brat

#Milan Milošević

#Ognjen Amidžić

#Teodora Džehverović

#emisija

'