AKTUELNO

Ukoliko vas interesuje kako animirana verzija Saše Kovačevića roni suze zbog svog starijeg kolege, pogledajte novi crtani film koji je postao hit na društvenim mrežama.

Mnogi nisu mogli ni da sanjaju o tome da će imati priliku da u crtanom filmu gledaju popularnog pop pevača Sašu Kovačevića koji u ovom video-ostvarenju roni suze ni manje ni više nego zbog svog kolege, poznatog folk pevača Ljube Aličića! Ipak, i to se desilo.

Foto: Pink.rs

Naime, miljenik tinejdžerki objavio je na svom nalogu na Instagramu urnebesni snimak koji je napravio jedan od njegovih fanova - animirana verzija zgodnog pevača u kratkom crtanom filmu plače zbog toga što ne može u teretani da izvede ono što može Aličić, zbog čega je ovaj urnebesni video do suza nasmejao sve njegove pratioce.

Saša u ovom ostvarenju peva izmenjenu verziju svog hita "Noć do podne", a pažnju je privukao stih "Da li ti se dopada kako Ljuba propada" koji pevač izvodi u trenutku Ljubinog izvođenja poznate vežbe u teretani, žargonski nazvane "propadanje".

Ovaj zanimljiv snimak uspeo je do suza da nasmeje Kovačevića koji je poželeo da nasmeje svoje brojne pratioce na društvenim mrežama, u čemu je sigurno uspeo.

Autor: D. Tanasijević

#Film

#Ljuba Aličić

#Saša Kovačević

#pevač

'