AKTUELNO

Sve je ukazivalo na to da će uspeti da izglade sve nesporazume.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović bili su na korak do toga da sačuvaju svoj brak - nakon što mu je žena priznala da ga voli, pevač je isto učinio prošle nedelje u emisiji "Amidži šou", nakon čega su se srećni i nasmejani vratili u "Zadrugu". Samo nekoliko sati posle emisije, Sloba je svojim ophođenjem prema Luni Đogani, sa kojom je Kiju prevario, prokockao svaku šansu da mu žena ponovo oprosti javnu preljubu i izdaju, a pre nego što je do toga došlo, pred kamerama "Premijere" govorili su o planovima za budućnost.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo pričali o tome da damo drugu šansu našem braku, ali na tome tek treba da se radi. Imamo mnogo toga da razrešimo, ali, u svakom slučaju, na dobrom smo putu, bar za tu dobru komunikaciju. On će izaći kao moj zakoniti muž i to će sigurno biti još neko vreme - rekla je Kija i dodala:

Ni jedno ni drugo ne želimo da se razvedemo, a što se tiče dece, ako sve bude kako treba, to će biti sledeće.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba je, takođe, potvrdio da želi da sa suprugom obavi razgovor i reši sve probleme koji su im kvarili sreću.

- Kad izađemo napolje, sešćemo i obaviti malo dublji, dubokoumniji razgovor, detaljnije ćemo se zapitati da li nam i šta nam treba u životu i da li smo spremni da ispravimo te greške i nesuglasice koje su nas razdvajale - rekao je tada pevač, koji se nakratko osvrnuo i na tadašnji odnos sa Lunom.

Foto: TvPink Printscreen

Imala je neki stav koji me je odbijao od nje, jednostavno oterala me je sama od sebe, ne znam zbog čega je to uradila... - iščuđavao se Sloba.

Pogledajte njihov intervju koji su dali za emisiju "Premijera":

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'