AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" otkrila je da nikada ne bi mogla da bude u emotivnoj vezi sa mnogo mlađim muškarcem, kao njena koleginica Goca Tržan.

Muzička zvezda Dragana Mirković uskoro će napuniti 49 godina, što ne predstavlja problem da joj se udvaraju mnogo mlađi muškarci od nje. Oni najčešće priliku da priđu članici žirija "Pinkovih zvezda" imaju na nekom od njenih brojnih nastupa, gde ne kriju oduševljenje zbog glasa, ali i stasa jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.

Foto: Printscreen Youtube

Redovno mi na nastupima prilaze momci koji imaju 18 do 20 godina. Dobijam poruke od njih, pišu mi da me vole, ali ja na te izlive nežnosti gledam kao na nešto slatko i simpatično - rekla je Dragana koja ne veruje da se mlađim muškarcima dopada kao žena, već da se njima sviđa samo kao pevačica.

Foto: YouTube screenshot

- Ma, ne mogu da poverujem da toj deci mogu da se dopadnem kao žena. Njihove komplimente ne tumačim na pogrešan način, jer sam žena svesna svojih godina. Znam ko sam, šta sam i tako laskavi komentari ne mogu da me promene. Ne bih mogla kao Šeron Stoun ili Goca Tržan da budem sa toliko mlađim muškarcima - iskrena je bila pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Goca Tržan

#Pinkove zvezde

#pevačica

'