AKTUELNO

Zagrevanje za novu letnju sezonu u "Paparazzo lovu"

Obišla je ekipa „Paparazzo lova“ sve domove učesnika najgledanijeg rijalitija na Balkanu – „Zadruga“, ali ni ovonedeljna emisija, od 22 sata na TV Pink, neće proći bez nekih od njih, i to – u vrelim letnjim akcijama.

Foto: Printscreen Youtube

Emisiju otvara „Letnji specijal“, u kome ćemo videti pet poznatih lepotica u kupaćim kostimima. Među njima je i Ana Korać, koja je na impozantnom imanju kraj bazena već pokazala sve svoje atribute, ali u „Zadruzi“ je nismo videli kako se miluje sa nekim, a na ovom snimku ona to čini sa Sorajom. Obe u crvenim, atraktivnim kupaćim kostimima, podići će temperaturu gledaocima kraj malih ekrana.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

„Uhvaćena“ je prošlog leta i Sara Reljić na plaži, videćete je večeras, kao i Sandru Afriku i Katarinu Grujić, kojoj je gornji deo kupaćeg smetao tokom sunčanja, pa je otkačila kopču i opustila se na plaži, i ne sluteći da joj kamera „diše za vratom“.

Foto: Printscreen Youtube

Sa plaže se vraćamo na ulice prestonice, gde su pevačica Ana Nikolić i njen suprug Stefan Đurić Rasta razmenjivali nežnosti, još jednom dematujući tvrdnje da se razvode.

Foto: Printscreen Youtube

Porodično okupljanje Amidžića nije prošlo neopaženo, pa večeras gledamo kako je Ognjen sa suprugom Danijelom i njihovim sinom proveo jedno popodne u Beogradu.

Foto: Printscreen Youtube

I za kraj - „Parapazzo lov“ donosi ekskluzivne snimke jedne popularne pevačice u zagrljaju novog dečka. Sasvim obična gradska šetnja razotkrila je ovaj par, a poljupci koje su razmenjivali nisu umakli „oku“ kamere. Saznaćete o kome je reč ukoliko i ove srede budete uz emisiju „Paparazzo lov“, od koje se ništa ne može sakriti.

Pink.RS

#Ana Korać

#Ana Nikolić

#Katarina Grujić

#Ognjen Amidžić

#Paparazzo Lov

#Sandra Afrika

#Sara Reljić

#Soraja Vučelić

#Stefan Đurić Rasta

#Televizija Pink

#emisija

'