AKTUELNO

Iznenadila se kada je videla čestitku!

Ana Korać danas slavi 24.rođendan a tokom celog dana zadrugari željno iščekuju da žurka počne. Pošto je ponedeljak, svi su se pitali da li će stići i neka hrana, što se i dogodilo.

Foto: Printscreen Youtube

Tokom čitanja rođendanskih čestitki, Ani su zasuzile oči međutim ono što ju je najviše iznenadilo je mala kesa roze boje, a kada ju je otvorila tek je usledio šok! Naime reč je o poklonu koji joj je poslala Nadica Zeljković, majka njene drugarice Kristine Kockar.

Foto: Printscreen Youtube

Srećan rođendan najlepšoj i najpozitivnoj devojci, lepotici. Šaljem ovo da ima duple oči, zelenije, mačkaste, da traži muža, pravog muža. P.S.Prava si drugarica mojoj Kiji. - pisalo je u čestitki.

Ana se oduševila i zahvalila Kristininoj mami na sočivima koje je dobila i obećala je da će se videti po završetku Zadruge.

Foto: Printscreen Youtube

Meni mama ništa nije kupila, inače. Ništa mi nije poslala od poklona - našalila se Kija.

PROČITAJTE JOŠ:ZAŠTO TO RADI? Luna NAMERNO PROVOCIRALA Slobu, on od besa IZLETEO IZ KUĆE! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

U toku je žurka koju su svi čekali, a oni najgladniji su se odmah bacili na hranu koja je stigla u izobilju. Kako će proteći još jedna rođendanska žurka, ostaje nam da ispratimo u narednim satima. Kako je izgledalo otvaranje poklona, pogledajte u narednom video-snimku.

T. R.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Nadica Zeljković

'