AKTUELNO

On je sredinom aprila ove godine izdržao dvanaestogodišnju zatvorsku kaznu.

Sinan Sakić i njegov najstariji sin Rašid nisu bili u dobrim odnosima nakon što je on nakon što je optužen za pokušaj ubistva.

Rašid Sakić je sredinom aprila ove godine izdržao dvanaestogodišnju zatvorsku kaznu u Novoj Skeli u Padinskoj skeli, na koju je osuđen zbog pokušaja ubistva. Iako se njih dvojica godinama nisu viđali, pevačevog naslednika veoma je potresla njegova smrt, pa se očekuje da Rašid u ponedeljak dođe u Loznicu na sahranu.

Sinanov naslednik se iskreno pokajao za sve greške koje je napravio u životu, a pogotovo za stres koji je priredio svom ocu.

Foto: NKostić

Sakića godinama grize savest, zbog čega nema mira. Svestan je činjenice da je i on delimično zadavao ocu glavobolje kada se bavio mutnim radnjama, a kasnije i kada je uhapšen. Sinan nije odobravao to što je radio i javno ga je krivio i smatrao da treba da ispašta za napravljene greške, iako mu se duša razarala - otkriva izvor i dodaje da su njih dvojica posle Rašidovog izlaska iz zatvora bili u korektnim odnosima.
Prvi susret je bio jako emotivan i stresan, protekao je u zagrljajima i izvinjenjima. Rašidu je sada jedina uteha to što je uspeo da se pomiri s ocem pre njegove smrti - rekao je izvor.

Foto: ATAImages.rs

Kada je Sinan u oktobru prošle godine završio u bolnici u Tuzli, Rašid je zatražio dozvolu u zatvoru da pod policijskom pratnjom obiđe oca da bi se s njim oprostio jer je mislio da mu se bližio kraj. Preko advokata je uputio molbu da mu dozvole da otputuje u BiH kako bi video pevača bar na pola sata, ali navodno nije uspeo u toj nameri. S druge strane, od Sakića se tada nisu razdvajala njegova deca Đulkica i Alen iz braka sa suprugom Sabinom, kao i njeni sinovi Ernest i Elvis iz zajednice u kojoj je bila pre pevača. Rašidov rođeni brat Meda, koji je iz Sinanovog prvog braka, takođe je sve vreme bio uz njega.

Rašid Sakić je inače 2011. godine pravosnažno osuđen na 12 godina zatvora jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića 22. maja 2002. u Loznici.

Pink.rs

#Sinan Sakić

#pevač

#sin

'