AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" osvrnula se na nemilu situaciju koja joj se desila u najpopularnijem muzičkom šou-programu.

Ekipa emisije "Premijera" sastala se sa folk zvezdom Zoricom Brunclik u njenom specijalno opremljenom apartmanu u filmskom studiju u Šimanovcima, gde provodi mnogo vremena zbog snimanja emisije "Pinkove zvezde", pa se pevačica ponovo osvrnula na enterijer u kojem preovladava ružičasta boja.

Foto: Printscreen

- Ja samo želim da me okružuje ono što me okružuje inače u životu. Ovaj ambijent se svima svima dopada, niko nije ostao ravnodušan - ponosno je istakla Zorica, koja je presrećna zbog sjajnih reakcija koje je izazvala njena duetska pesma "Da mogu da te vratim" koju je snimila sa Dženanom Lončarevićem.

Foto: Printscreen Youtube

- Kvalitetna melodija, kvalitetan tekst, savremeni i nadasve moćni aranžman i interpretacija dva zaista dobra pevača, bez lažne skromnosti - rekla je Zorica za "Premijeru".

Ipak, priznala je da je više medijskih natpisa od premijere novog hita izazvala njena reakcija u "Pinkovim zvezdama" kada je zaplakala zbog Aleksandre Radović i Milana Kalinića, pa se pred TV kamerama još jednom osvrnula na ovu neprijatnu situaciju.

- Meni se činilo da nešto nije u redu od strane pojedinica... I onda je kulminiralo na taj način. Nažalost, nisam imala vremena da odem kući ili da sednem u auto i da se izvičem - tada vam samo treba jedan prostor gde ćete se osećati slobodno, a da vam niko ne zameri što ćete urlati, jer će reći:"Ovu u "Lazu" treba odvesti", znate... - iskrena je bila pevačica pred premijernim kamerama.

Foto: Printscreen

Šta je to još Zorica otkrila ekipi emisije "Premijera" pogledajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#Aleksandra Radović

#Dženan Lončarević

#Milan Kalinić

#Premijera

#Zorica Brunclik

#pevačica

'