AKTUELNO

Pevač je našao pravi trenutak za lekciju.

Legendarni pevač Sinan Sakić mučio se od prošle godine kada je imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale i kada su lekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske nakon redovnih pregleda ustanovili da će morati na transplantaciju jetre.

Foto: NKostić

Nažalost, Sinan je danas izgubio borbu sa teškim oboljenjem jetre i sve nas prerano napustio u 62. godini života.

Ova vest pogodila je celu estradu i na hiljade ljudi širom regiona koji su voleli ovog pevača i hitove koje je samo on bio u stanju da izvede tako da vas srce zaboli.

Foto: Andrej Nihil

Sinanov kolega Miloš Bojanić takođe je duboko pogođen zbog smrti svog prijatelja i velikana narodne muzike, ali, s druge strane, poruka koju je putem našeg portala uputio javnosti, nismo sigurni da je baš najprimerenija u ovom tužnom trenutku.

- Šta da kažem osim da mi je mnogo žao jer je u pitanju čovek koji je ostavio iza sebe veliku karijeru i velike hitove koji će se dugo slušati. Ipak, najveća tuga je što je prerano ostavio porodicu - rekao je Bojanić, a potom svojom sledećom izjavom ostavio u čudu:

Foto: Bojan Vuković

PROČITAJTE JOŠ: ČUVARKA PLAŽE: Kaća Živković pokazala obline u VRELOM BIKINIJU! (FOTO)

- Neka Sinanova smrt bude poruka za sve moje kolege i mlade ljude kada su u pitanju poroci. Počevši od pušenja cigareta, pa sve do... - izjavio je pevač.

Pink.rs

#Miloš Bojanić

#Sinan Sakić

'