AKTUELNO

Želeo je da putem društvenih mreža odbrani sina, koji je optužen za nasilje u porodici.

Radomir Lazukić, otac Luke Lazukića koji je brutalno pretukao pop zvezdu Natašu Bekvalac samo nekoliko nedelja nakon što mu je podarila ćerku Katju, izrevoltiran je zbog neviđenog skandala koji je izazvao njegov sin i brojnih medijskih natpisa u vezi sa brakorazvodnom parnicom svog sina i snaje, zbog čega je rešio da se oglasi putem Fejsbuka.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Foto: TvPink Printscreen

On je objavio fotografije novinskih članaka i upustio se u javnu konverzaciju sa svojim rođacima i prijateljima na ovoj društvenoj mreži, gde je, nakon svih neprijatnosti koje je Luka priredio još uvek zakonitoj supruzi, zapretio Nataši i izvređao je!

- Dragi prijatelji, evo istine - započeo je Natašin svekar svoje izlaganje, a potom ispisao šokantan komentar na snajin račun.

Foto: Pink.rs

Još malo, pa se vidimo, pa ćemo pričati sve. Jeb*aću joj mater, osramoti nas i napravi nas kriminalcima - bez dlake na jeziku napisao je Radomir, deda Lukine i Natašine ćerkice Katje.

Foto: Facebook

Podsetimo, Lazukić je optužen da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila, nakon čega je supruzi uzvratio tužbom kojom od nje pravnim putem zahteva da mu prepiše pola njenog imanja u Čeneju i polovinu stana na Dedinju, ili da mu isplati novčani iznos u vrednosti od 160.000 evra. Lazukić je, naime, kao razlog ovih potraživanja naveo svoja brojna ulaganja tokom braka sa Natašom, a ono što je u celoj priči šokantno jeste to što je Luka sudu priložio apsolutno sve fiskalne račune koje je čuvao otkako je u braku sa Natašom! Lazukić je od početka njihovog braka čuvao svaki račun iz restorana, prodavnica, sa letovanja, a javnost je osudila to što Nataši sudskim putem traži povraćaj novca kojim je platio pite, jogurt, pice, ceđene pomorandže, avio-takse, sijalice, giros i drugo.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

#pevačica

'