AKTUELNO

Nekoliko dana nakon gostovanja u emisiji Televizije Pink na njegov šarm pala je bivša učesnica "Zadruge".

Nedavno je u emisiji Dušice Jakovljević "Porodice zadrugara" gostovao Predrag Čanović, poznat pod nadimkom Peks, koji je prijatelj Filipa Đukića i koji je u studiju u Šimanovcima govorio o svom odnosu sa Marijom Anom Smiljanić, ali i o svim ostalim učesnicima "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

On je javnost zainteresovao prvo zbog toga što je kao Filipov drug bio sa njegovom devojkom Marijom Anom dok je on bio u Zadruzi, a onda i svojim gostovanjem u Šimanovcima.

Njegovi iskreni komentari i oprečni stavovi podigli su ogromnu prašinu na društvenim mrežama, a sada je ponovo dospeo u žižu javnosti uplovivši u vezu sa bivšom učesnicom "Zadruge", i to ni manje ni više nego Filipovom bivšom!

Reč je o Anđeli Veštici, koja se svojevremeno u Beloj kuči poljubila sa Đukićem. Ona nije odolela Peksovom šarmu i britkom jeziku, pa je ubrzo nakon emisije sa njim stupila u kontakt, a potom i u romansu, što dokazuju i snimci na njenom Instagramu, gde se vidi kako se ljube.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, za vreme Peksovog gostovanja u emisiji Televizije Pink Veštica je fotografisala TV, objavila fotografiju i napisala "Veliki aplauz za ovog dečka", što jasno ukazuje na to da joj je odmah te večeri zapao za oko.

Foto: Printscreen Instagram

U donjem snimku poslušajte šta je sve Peks pre samo nekoliko dana pričao o svom odnosu sa Marijom Anom.

Pink.rs

#Anđela Veštica

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

'