AKTUELNO

Iskoristio je priliku da potkači mlađu koleginicu.

Popularni folk pevač Šako Polumenta u intervjuu za emisiju "Premijera" otkrio je da su prosidbe česta pojava na njegovim nastupima širom regiona, a budući da se povela priča o ljubavi, on je pred kamerama Televizije Pink otkrio šta je najluđe što je uradio zbog ljubavi.

Foto: Pink.rs

- Otišao od kuće, uzeo ženu koju volim, ostao s njom da živim... U to vreme, kad sam ja živeo u Bijelom polju, bilo je velikih razlika - ljudi su gledali kako ko priča, koju boju majice nosi, da li priča ekavski, ijekavski, čiji je, s koje teritorije... - ispričao je Šako, a potom otkrio zbog čega jedno vreme nije bio prisutan u medijima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam malo medijski zaspao, želeo sam da pustim te ljude koji su popularni - MC ovaj, MC onaj, Amerikanka, Afrikanka, Evropljanka, pojma više nemam ni kako se zove koja... Želeo sam da ih pustim, neka imaju svoj teren. Ja ne mogu da se takmičim sa ljudima koji... Čekaj bre, ja sam uradio toliko na terenu - rekao je Šako, čije su reči mnogi shvatili kao direktnu prozivku na račun poznate pevačice Sandre Prodanović, poznatije pod umetničkim imenom Sandra Afrika.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Kako li će Sandra reagovati kada bude čula Šakovu izjavu, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Premijera

#Sandra Afrika

#Šako Polumenta

'