AKTUELNO

Osvrnuo se i na odnos sa Lunom!

Kristina Kija Kockar večeras je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" gde je otkrila ono što su mnogi čekali - da joj je Sloba Radanović priznao da je i dalje voli. Nakon njenog gostovanja, zadrugari su otpevali himnu ovog rijalitija, a onda je došao red i na Slobu da prizna.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao Slobu da li je istina ono što je Kija ispričala, te da li je zaista voli:

Rekao sam joj da je volim nekoliko puta i da ne možeš da ne voliš nekog sa kim si bio pet godina. Imali smo grešaka i ona i ja, samo smatram da je vreme da se lopta spusti i da smirimo te tenzije malo. Ceo ovaj rijaliti mi je najveća životna škola. Koledž (smeh). - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

On se zatim osvrnuo i na svoj odnos sa Lunom Đogani:

Luna trenutno ne priča sa mnom, ne komuniciramo uopšte. Njeno ponašanje je uzrokovalo sve, ona je prva rekla da s e promenila prema meni, a onda sam ja zbog toga prema njoj, a posle ona kaže da sam se ja promenio. Tamo je sve moguće, toliko priča čuješ, pune joj glavu. Njoj da priđu pet osoba i kažu joj 10 gluposti o meni, ona prestane da misli o meni kao osobi koju ju upoznala. A u poslednje vreme je imala izjave koje mi se nisu dopale. Želim da budem pozitivan do kraja rijalitija, pa ćemo videti šta će biti - rekao je on.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'