AKTUELNO

Sloba sve vreme gledao sa osmehom u nju!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" gošće Ognjena Amidžića su zadrugari Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović, Bora Santana, Nemanja Đerić Đekson i Vladan Vojnović Vojke. Odmah na početku imali smo priliku da vidimo Kiju pored Ognjena, a ona je danas već najavila da će pričati sve o svom odnosu sa suprugom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je odmah imao pitanja za Kiju koja interesuju domaću javnost, te je upitao šta je to "pretila" da će da kaže:

Svi znaju da sam ja pre jedno mesec dana ustala i rekla da ga i dalje volim, ništa se tu nije ugasilo. Želela sam da nastavim svoj život, ali mi smo zatvoreni i tamo smo se zbližili. Uspomene su opet stvorene. Taj prostor me naterao da to kažem, ja sam to osećala, nisam želela da priznam. Kada sam ja to rekla njegov odnos se promenio prema meni i to su svi primetili. Onda se desilo ono što se desilo sa mojim ocem, pričali smo o našem braku, emocijama. Nisam ja ta koja je želela da se to ne zna, nego on jer je i Luna upletena u tu priču. Vreme je da kažemo o čemu smo pričali, da objasnimo našim prijateljima, porodicama, a i gledaocima kojima ništa nije jasno... - rekla je Kija na samom početku.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam htela da kažem da smo pričali o našem braku, on je meni rekao da me voli, to do sada nije javno rekao. Svaki put kad je pokušavao da misli na loše stvari u našoj vezi, vraćale su mu se lepe stvari. I te ružne stvari, 20 posto njih, mi smo pričali i rešili to. I on mi je rekao da me voli. Priznali smo jedno drugom da se volimo. Mi se nismo pomirili, a šta će to dalje dovesti, videćemo. Moji nervni slomovi i sve to što se desilo je zato što nisam mogla da kažem da mi je priznao da me voli - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Oboje se izvinjavamo našim porodicama i prijateljima i pričali smo o tome šta bi bilo kad bismo se pomirili. Ja bih volela da imam dobar odnos sa njegovom porodicom, mi smo krivi za celu zavrzlamu - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Kija pričala o svemu, Slobodan je sedeo u publici i samo se blago osmehivao, a očigledno je bilo da se slaže sa svime što je njegova supruga rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'