AKTUELNO

Ova pevačica se ne stidi da više puta nosi istu garderobu, što se ne bi moglo reći za sve njene kolege sa estrade.

Popularna pevačica Ilda Šaulić već 10 godina postoji na muzičkoj sceni i za taj period otpevala je brojne hitove i osvojila srca mnogih. Jasno je da je ćerka legende narodne muzike, Šabana Šaulića talenat nasledila od oca koji je želeo da je zaštiti od estrade, te je tek u svojim kasnim dvadesetim godinama počela da peva.

Ona priprema koncert za svoju publiku 12. septembra, a tim povodom govorila je pred kamerama emisije "Premijera".

Foto: TvPink Printscreen

Haljina ima svoju priču, tako da je to divna kreacija još iz spota "Promaja" koji smo snimali u Veneciji pre dosta godina. Obeležavam 10 godina karijere i ova haljina je za mene bila posebna i danas snimamo i najavljujemo koncert i baš sam poželela da opet budem u njoj - objasnila je Ilda nakon što je na snimanje došla u svima dobro poznatoj haljini.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ilda Šaulić otkrila je i detalje u vezi sa koncertom koji priprema:

Ja to uvek kažem na moj način i ovo će biti na moj način, drugačije, jedno lepo, emotivno veče, romantično. Biće obavezan "dres kod", želim da žene budu lepe, doterane, sređene, da sede i da uživaju i da se družimo uz lepe pesme.

O čemu je još govorila Ilda Šaulić, kao i ostale priče iz života poznatih, možete saznati u najnovijem izdanju emisije "Premijera" ili u snimcima u nastavku.

Pink.rs

#Ilda Šaulić

#Premijera

#emisija

#koncert

'