AKTUELNO

Zadrugari ovo nisu očekivali!

Nakon što je sa Drvetom mudrosti razgovarao o Kristini Kockar i Luni Đogani, Slobodan Radanović uputio se na kapiju, jer mu je Drvo reklo da ga tamo čeka klavijatura. Nju su osvoji zadrugari nakon što su osmislili pesmu koja opisuje njihov boravak u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Ukućani su se zatim okupili u pabu gde su uživali u instrumentu koji su dobili, a onda su kasnije Slobodan Radanović, Bora Santana, Vojke Đans i Nemanja Đerić Đekson otišli u Rajski vrt.

Foto: RTV Pink

Sutra bi išli u AmiDži šou! Morate sve da smislite i imate rok do sutra uveče da sve završite! Sada je najbolje da idete i vežbate, a Veliki šef će nešto već učiniti - reklo je Drvo.

Foto: RTV Pink

Na kraju je tako i bilo, zadrugari su otišli u pab gde su nastavili satima da vežbaju za svoj nastup u emisiji Ognjena Amidžića "AmiDži šou" koja je na programu Televizije Pink utorkom uveče.

Foto: RTV Pink

Skoro prođe godina, estradna je robija. Pevam, kockam, lumpujem, u kazinu ludujem. Rehabilitacija, na bazenu akcija. Okruženi ženama, estradna je robija. Neću kući, neću kući, neću kući, u novine ću ući. Zadruga dva me čeka, jer za mene nema leka. Zadruga dva me čeka, jer za mene leka nema. Ooo, neću kući! Aaa, neću kući! Ooo, neću kući! Aaa, estradna je robija. Poziv tražim danima, Drvo ja ne zanimam. Odgovor ne dobijam, estradna je robija. Mudro drvo zovi me da ti kažem šta mi je, da ti kažem šta me muči. Neću kući, u Zadrugu dva ću ući. Neću kući, neću kući, neću kući, u novine ću ući. Zadruga dva me čeka, jer za mene nema leka. Zadruga dva me čeka, jer za mene leka nema - glasi pesma koju su osmislili zadrugari.

Foto: RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta, možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: ODGOVOR NA PITANJE KOJE INTERESUJE CELU SRBIJU: Kija u emisiji Amidži šou otkriva da li će se pomiriti sa Slobom! (FOTO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

#Vojkan Krstić

#Đekson

'