AKTUELNO

Ona je unela razmirice u njihov odnos!

Kažu da ne postoji ništa što braću može posvađati kao žena. Upravo to se desilo sa pevačem Bojanom Marovićem i njegovim bratom, poznatim fudbalerom Borisom, koji je, kako smo saznali, započeo vezu sa bivšom devojkom svog brata.

I sve ovo bi bilo zaista čudno da nije po sredi scenario za spot koji prati Bojanovu novu pesmu, u kojoj glavnu ulogu glumi pevačev brat Boris, koji ljubi pevačevu bivšu devojku.

Foto: Printscreen Youtube

Za sada smo u dobrim odnosima, ne znam kako će biti ubuduće, s obzirom na to da on tu nešto ozbiljno petlja sa mojom bivšom, ali srećom samo za potrebe spota. Na novoj pesmi „Kao da si tu“ smo dugo radili, a za istu smo uradili i spot. Iskreno se nadam da će se ljudima svideti ono na čemu smo radili poslednjih pa skoro godinu dana - priča Bojan kroz osmeh.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK NA SNIMANJU! Popularnu pevačicu u OVAKVOM IZDANJU još niste videli! (FOTO)

Ova pesma je veliki povratak na muzičku scenu miljenika devojaka koji se na neko vreme povukao sa estrade iz ličnih razloga o kojima je pričao. Kako kaže, ništa nije hteo da prepusti slučaju, pa je iz tog razloga toliko vremena posvetio radu na pesmi.

Zanimljivo je da se u spotu, pored Bojanovog rodjenog brata, pojavljuje i njegov pas. Kako izgleda i zvuči sve, pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Bojan Marović

#Pesma

#pevač

'