AKTUELNO

Želi veliku porodicu!

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Njih dvoje su veoma rano dobili prvo dete, a onda i još dvoje dece, ali kako fudbaler planira, tu se neće zaustaviti.

Foto: Instagram

Naime, svi se pitaju kada će ovaj par organizovati venčanje, s obzirom na to da nisu u braku, ali on ima na umu nešto drugo:

Ne želim da pričam na temu venčanja sa Mirkom, ali mogu potvrditi reči svoga kuma da smo, što se tiče dece, moja supruga i ja tek počeli - kaže sa osmehom dvadesetsedmogodišnji sin čuvenog Duleta Savića.

Foto: Promo

On je otkrio i koja je najveća želja njegovog oca:

Iako sinove po svaku cenu ne usmeravam da se bave fudbalom, oni stalno traže loptu. Nisam od sportista koji u svojoj deci vide sigurne naslednike, neka sami odaberu čime će se baviti. Tu sam da im kažem šta je dobro, a šta ne, a na njima je da odluče. Ipak, iskren da budem u dubini duše bih voleo da se ostvari vizija moga oca da budemo prvi u Crvenoj zvezdi koji su se generacijski smenjivali u timu. U smislu da deda, otac i sin nose crveno-beli dres. Zato bih voleo da neko od mojih sinova odabere taj put - kaže Savić.

Foto: Tanjug

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK NA SNIMANJU! Popularnu pevačicu u OVAKVOM IZDANJU još niste videli! (FOTO)

Da li će se želja njegovog oca ispuniti i koliko će još dece Mirka i on imati, ostaje nam da vidimo.

Autor: Pink.rs

#Mirka Vasiljević

#Vujadin Savić

#deca

'