AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku zbog onog što su videli.

Prethodne noći, u "Zadruzi" je proslavljen rođendan Kristine Kije Kockar. Njen suprug, Slobodan Radanović sa oduševljenjem je prisustvovao žurki i tokom cele noći se nije odvojio od svoje zakonite žene.

Foto: RTV Pink

Posle nekoliko sati, oni su provod nastavili na bazenu a tom prilikom Kija i Sloba su se mazili i držali za ruke, što je bio definitivno dokaz da su supružnici zakopali ratne sekire i rešili da svom braku daju još jednu šansu.

Danas su Kija i Ana Korać razgovarale o minulim događajima i tom prilikom, Kockareva je potvrdila da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ma samo da se pravi slavlje, obnovićemo zavete - poručila je Kija oduševljeno svojim cimerima.

Ana je svojoj rijaliti prijateljici prepričala šta se prethodne noći događalo sa Lunom Đogani, sa kojom je Sloba prevario Kiju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Pitala me je da li ste se mazili. Rekla sam joj da ste se držali i za ruke, onda mi je rekla "Idem malo da spavam", ja sam samo realna. Na tvojoj sam strani ali... Da sam ja u njenoj situaciji i da to vidim, rekla bih mu, ne da mi se ne obraća nego... Ona to ne vidi jer je zaljubljena. Rekla sam joj "Možda neće da te povredi" ona ništa, ćuti - ispričala je Koraćeva.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEMA OPRAVDANJA ZA NAŠE POSTUPKE: Miki je juče NAPUSTIO ZADRUGU, a evo šta je nedavno PRIČAO o svom PONAŠANJU! (FOTO)

Kristina i Ana su nastavile da razgovaraju o Slobi a Kija je u nekoliko navrata navela da će morati dobro da razmisle i da se dogovore šta će nadalje raditi kako bi prebrodili sve probleme na koje su naišli.

Kompletan razgovor Kockareve i Ane pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'