AKTUELNO

Njega su spajali sa mnogim poznatim damama, a on je za Pink.rs otkrio u kakvom je odnosu sa atraktivnom učesnicom ''Zadruge''.

Poznati srpski biznismen Dejan Popović Tigar pažnju domaće javnosti svojevremeno je privukao vezom sa bivšom učesnicom rijalitija "Farma", Jelenom Milošević Balerinom, a zatim i sa pevačicom grupe "Models", Zoranom Andrić.

Tigra su povezivali sa mnogim poznatim damama, a sada je društvenim mrežama počela da kruži njegova fotografija sa Anom Korać. Mnogi su se pitali da li je i Ana bila u vezi sa njim, pa smo stupili u kontakt sa ovim biznismenom.

Foto: Privatna arhiva

Poznajemo se odlično, Ana je super devojka sa mnogo kvaliteta -  rekao je Dejan Popović za Pink.rs, vešto izbegavajući da definiše u kakvom su odnosu bili.

Foto: RTV Pink

Po onome koliko sam pratio, a i čuo od drugih, Ana se u ''Zadruzi'' pokazala veoma dobro. Želim joj sve najbolje i voleo bih da pobedi - istakao je Tigar za naš portal.

Ana Korać je sasvim sigurno jedna od najatraktivnijih dama u Beloj kući o kojoj se ne zna mnogo. Ona je ostala imuna na sva udvaranja u "Zadruzi", a da li je to zato što je napolju neko čeka ili jednostavno nije želela ništa pred kamerama, ostaje da vidimo.

Autor: J. V.

#Ana Korać

#Dejan Popović Tigar

#Rijaliti Zadruga

'