AKTUELNO

Dešavalo mi se da se na nekoj svirci pokačim sa nekim nevaljalim gostom, to se stalno dešava - rekla je pevačica.

Pinkova zvezda druge sezone Gabrijela Pejčev iznenadila je sve svojim izgledom na snimanju novogodišnjeg programa TV Pink. Učesnica šeste sezone najgledanijeg rijalitija drastično je smršala, a za Pink.rs je govorila o planovima za budućnost, kako o privatnim, tako i o poslovnim, kao i o problemima sa kojima se u poslednje vreme suočava na svojim nastupima.Dok sa kolegama nema konflikte, Gabi nam se požalila na neprijatnosti sa kojima se suočava na svojim nastupima.

Ne ogovaram kolege i nadam se da ni oni ne ogovaraju mene. Ja se do sada nisam svađala sa koleginicama i zaista se trudim da budem korektna sa svima. S druge strane dešavalo mi se da se na nekoj svirci pokačim sa nekim nevaljalim gostom, to se stalno dešava - kaže pevačica za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Iako je svog izabranika, rukometaša Miloša Medenicu upoznala sa celom familijom, ona još ne razmišlja o udaji, a ni o prinovi.

Nisam razmišljala o udaji još. Razmišljam samo o tome da budem živa i zdrava i da mi se ljubavna idila nastavi u 2017. Želim da mi moj dečko i dalje bude velika podrška kao i do sada. Miloš i ja baš dosta vremena provodimo zajedno i baš uživamo u tome. Mi praktično i živimo zajedno. Dosta putujemo i uživamo. Upoznala sam ga sa familijom, mama ga je super prihvatila, oduševljena je njime. A i mene su njegovi roditelji lepo prihvatili. Kada sam se najmanje nadala, desile su se najlepše stvari. Nama je ovako super, i ne planiramo ni brak, a ni bebu - rekla je Pinkova zvezda.

Foto: Instagram

Nedavno se Gabrijela našla u žiži medijske pažnje zbog spekulacija da je u drugom stanju, međutim ona je objasnila da je u pitanju bio samo nesporazum.

U trenutku kada su mediji pisali da sam u drugom stanju bila sam još podgojena. Tada sam obukla širu haljinu i stavila ruke na stomak, pa su zbog toga svi pomislili da sam trudna. U poslednje vreme sam baš dosta smršala. Moram da izgledam tip-top jer snimam novu pesmu i spot iduće nedelje, pa sam malo povela računa, da kada obučem nešto tesno ne bih izgledala kao trudnica.

Foto: Pink.rs

Pevačica je pre veze sa Milošem bila sa bratom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović - Milanom Marinkovićem, a iako su burno raskinuli, ona tvrdi da su sada u korektnim odnosima.

- U korektnim smo odnosima. Uvek mu se javim kada ga vidim. Uvek ispoštujemo jedno drugo kad se sretnemo negde, onako kako nalaže osnovno vaspitanje - rekla je Gabi za naš portal.

Foto: Instagram

Pevačica je otkrila i to da je već dobila i prvi novogodišnji poklon.

Dobila sam planer za 2017. godinu na poklon i tu sam napisala svoje ciljeve za narednu godinu. Vodim se time da sve što mi se desilo u prethodnoj jeste ili dobra lekcija ili nešto što treba da naučim iz svega toga.

Gabrijela vredno radi na svojoj novoj pesmi ''Nisam udata'' koju će uskoro i ekranizovati, a svoje utiske povodom toga podelila je sa čitaocima našeg portala.

Jedva čekam da izađu pesma i spot. Pesma je brza, energična. Baš sam se potrudila oko toga. Za ovih godinu dana sam odrasla u muzičkom smislu, postala sam ozbiljnija. Stasala sam, da tako kažem. ''Nisam udata'' je prava ženska pesma, a govori o devojci koja je solo i ne planira da joj bilo ko kida živce. Mislim da će se mnogo devojaka pronaći u toj pesmi jer ima baš dosta usamljenih. Spot će biti veoma provokativan - završava Gabi.

Foto: Instagram

Autor: M. K.

#Farma

#Gabrijela Pejčev

#Pinkove zvezde

#pevačica

'