AKTUELNO

Bivši zadrugari se sreli prvi put oči u oči nakon napuštanja Bele kuće, pa progovorili o svom odnosu.

Mina Vrbaški i Toma Panić veliku pažnju javnosti izazvali su kada su tokom boravka u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima započeli vezu, a kada su se u emisiji ''Amidži šou'' prvi put nakon napuštanja Bele kuće susreli oči u oči priznali su da su ipak odlučili da stave tačku, te da će ostati samo prijatelji.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SPAVA U DRESU SVOG DEČKA: Katarina Grujić dobila POKLON od Amidžića, ono što je OTKRILA nakon toga ostavilo je sve u čudu!

- Evo sada smo se prvi put pogledali oči u oči. Ja sam rešila još dok sam bila unutra da se povučem i da me niko ne zanima, želim baš da se osamim. Ne treba mi nijedan muškarac. Sa Tomom ću ostati u kontaktu i u okej odnosima, ali ne planiram ništa - rekla je Mina, a Toma se složio sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam to njoj i pričao, a mislim da je i ona bila svesna toga kakav ja život živim. Mi smo svesni da nismo mogli da budemo zajedno, možemo jedino da budemo prijatelji i mislim da je to najbolje. Da izlazimo, da se provodimo i da budemo srećni, to je najbitnije - rekao je Toma, a kad ga je Ognjen pitao da prokomentariše odnos njegovog brata Petra i Minine majke Ivane, on je otkrio da mu je drago jer je i ta romansa okončana.

- Oni su prekinuli kontakt, ne znam da li se čuju, ali ja se nadam da se ne čuju. Otkad sam ja izašao mi smo tu stavili tačku.

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#Tomislav Panić

'