AKTUELNO

Oni će večeras napraviti pometnju u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima.

Kao što verni gledaoci TV Pink već dobro znaju i ovaj utorak rezervisan je za ludu žurku u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Odmah posle emisije ''Amidži šou'' gledaoci će imati priliku da sa zadrugarima uživaju u dobroj muzici i zabavi kraj malog ekrana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Večeras će pometnju u ''Zadruzi'' napraviti popularni folk pevač Darko Lazić, kojeg je Miljana Kulić u nekoliko navrata i spomenula, pa se može reći da je čak i predvidela njegov ulazak u rijaliti. Miljana se čak našalila da ukoliko se desi da Darko zaista uđe u ''Zadrugu'' možda treba da se prave kao da nije tu, a sve to zbog zadatka koji su dobili - da ostanu imuni na sve neobične pojave koje se dešavaju ovih dana u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Darko neće biti jedini zadužen za dobru atmosferu u ''Zadruzi'', već će mikrofon večeras deliti sa jednom od naših najzgodnijih pevačica - Sandrom Afrikom!

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MI DOBRO, UGUŠIĆU SE! Zadrugari ostali imuni na Zoranine vapaje za pomoć!

Foto: TvPink Printscreen

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ne propustite ludu žurku i sjajnu zabavu sa učesnicima najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' i popularnim muzičkim zvezdama večeras odmah posle emisije ''Amidži šou'' na programu TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Darko Lazić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#Žurka

'