AKTUELNO

Pop pevačica napravila je predah od poslovnih obaveza u jednom prestoničkom restoranu, a bila je u društvu još jedne poznate dame.

Ona svakako ima jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, a još veću popularnost Jelena Tomašević stekla je kao članica žirija najpopularnijeg dečijeg muzičkog takmičenja u regionu, "Pinkove zvezdice".

Foto: YouTube screenshot

Nakon dva uspešna koncerta u Centru "Sava" i obaveza oko snimanja, Jelena je našla vremena za predah i uživanje u kafi sa kolegama.

Naime, brojne javne ličnosti okupile su se na proslavi prestoničkog restorana "Voulez-Vous Etage", a Jelena se najviše družila sa suprugom Harisa Džinovića, kreatorkom Melinom Džinović.

Foto: Promo

I dok su glumici Nina Janković i Ivan Mihajlović razgovarali sa kuvarom, rođenim Filipincem, koji ih je uvodio u tajne svog kulinarskog umeća, Jelena je prisno razgovarala sa Melinom uz kafu.

Foto: Promo

Poznata kreatorka podelila je sa pevačicom poslednje poslovne uspehe, budući da je svetski poznata pevačica Dženifer Lopez pre nekoliko dana po treći put ponela haljinu Melininog brenda "Hamel".

Prisutni nisu mogli, a da ne primete da Jelena izgleda bolje nego ikad.

U jeku slava i u susret novogodišnjim praznicima, Jelena je priznala kako ne broji kalorije, ali i da joj treninge nadomeštaju brojni koncerti.

Foto: Pink.rs

Autor: M. Đurović

#Jelena Tomašević

#Kafa

#Kreatorka

#Melina Džinović

#Nina Janković

#glumica

#pevačica

'