AKTUELNO

Više ništa nije isto.

Luna Đogani i Sloba Radanović su započeli svoju romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, uprkos činjenici da je pevač oženjen Kristinom Kijom Kockar. Oni su opstali zajedno čak i kada im se Kija pridružila u Zadruzi, ali prethodnih nekoliko dana njihova veza je pod znakom pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su zvanično raskinuli nakon što se Sloba vratio iz hotela u kojem je proslavio prvu godišnjicu braka sa Kijom, preko čega Luna nije mogla da pređe. Ona je noći provodila u pabu luksuznog imanja, daleko od očiju ostalih zadrugara ali i od Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pevač je prethodne noći zamolio Lunu da se vrati u spavaću sobu kako bi se propisno odmorila, jer je imala manjih zdravstvarnih problema.

Ona je poslušala svog, sada već bivšeg, dečka, pokupila posteljinu sa ležaja u pabu i vratila se u sobu. Međutim, ona je promenila krevet koji je mesecima unazad delila sa Radanovićem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Podsetimo, njih dvoje su još pre nekoliko dana razdvojili krevete, ali je blogerka nastavila tu da boravi. Ovoga puta, ona je noć provela u krevetu Marka Miljkovića koji boravi u izolaciji jer je nominovan za izbacivanje zajedno sa Duškom Radonjićem i Mikijem Đuričićem.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Sloba i Luna su pred spavanje razmenjivali samo poglede, a Đoganijeva je donela i vodu svom bivšem dečku pre nego što je utonula u san.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nakon Slobinog priznanja da se PLAŠIO LUNINE REAKCIJE, Kija UVERENA DA JE ON I DALJE VOLI! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Slobodan Radanović

'